Operationele hotelstage

Volg jij de opleiding MBO Hotelmanagement, Toerisme of Facility Management? Ben jij All round georienteerd, beschik je over een hands on mentaliteit en vind jij plezier in omgang met gasten belangrijk? Ben jij op zoek naar een operationele stage? Dan is HMS op zoek naar jou!

Je hebt nu de kans om ervaring en kennis op te doen op het gebied van Hotellerie, Hospitality & Leisure tijdens een afwisselende en uitdagende stage.

Wij zijn op zoek naar een stagiaire:

Operationele RECEPTIE hotel stage*
Naast dat jij wordt opgeleid in het uitvoeren van de gevraagde kerntaken biedt deze stage de gelegenheid om kennis te maken met alle disciplines waar een hotel mee te maken heeft.

Daarbij is een praktische handen uit de mouwen instelling het beste! Je krijgt bijvoorbeeld te maken met allerlei receptietaken, guest-relations desk, ontvangen van gasten bij het ontbijt en het controleren van de housekeeping.

Tijdens je stage zal je zelfstandig (mee)werken in de dagelijkse activiteiten van een 3*, 4* of 5* sterren hotel, HMS beschikt over diverse operationele stage mogelijkheden. Tijdens je stageperiode word je begeleid door ervaren managers die je alle ins en outs leren op het gebied van Hospitality en je mee laat groeien met de ambities van het hotel.

*)TIP!: Ook overige operationele stages zijn mogelijk, bijvoorbeeld Management-, HRM-, F&B-, Sales-, etc. Jouw (persoonlijke) leerweg is voor ons belangrijk.

Zie jij kansen en mogelijkheden? Wij ook! Neem dan contact op voor meer informatie info@hotelmanagementsupport.nl.